Tannus 100% punkterfrie cykeldæk til racercykler

Bedømt som 4.67 ud af 5 baseret på 3 kundebedømmelser
(3 kundeanmeldelser)

DKK399.00

Gode dæk til dig som har fart på!!

Har du en hurtig cykel, har vi det rigtige dæk til dig! Vores massive dæk til racercykler er specielt designet med fokus på lav rullemodstand og vægt. Komforten er der heller ikke gået på kompromis med til trods for den lave vægt på dækkene. Alt i alt giver vores dæk dig en behagelig og hurtig køreoplevelse. Og du kan selvfølgelig vælge imellem 6 fede farver, der med garanti kan give din racercykel et unikt og hurtigt look! Tag et skridt mod en punkter- og vedligholdelsesfri fremtid med et racerdæk fra TannusDenmark.

Husk at tjekke at du bestiller den rigtige dækstørrelse til din fælg. Læs denne side inden bestilling: Find din dækstørrelse.

”Bedste træningsdæk jeg har kørt på!”

Læs anmeldelse

Ryd
Varenummer (SKU): RC Varekategori:

Beskrivelse

Med racerdæk fra Tannus, vil du altid køre på et hurtigt og korrekt pumpet dæk, fuld af speed og komfort og 0 punkteringer! Med en konstant hårdhed på omkring de 100 PSI (6,89 bar), afhængigt af dækstørrelse, vil din racercykel altid stå køreklar. Teknologien bag dækket og det nyudviklede Aither-materiale, giver dig en lav rullemodstand, og muliggør en høj hastighed på ruten, vel og mærke uden punkteringer. Udover de 100% punkterfrie egenskaber, holder dækket også til ca. 9000 km. kørsel. Det er en hel del længere end et standard racerdæk, og dine udgifter til dæk, slanger patroner mm. vil mindskes! Du gør desuden også miljøet en lille tjeneste uden alle de kasserede cykedele. Racerdæk fra Tannus er sikkerhedstestet og godkendt af tyske TÜV. Dækket fås mange fede farver, så du kan helt sikkert finde en der vil matche din cykel. Med farverne, kan du skille dig ud på cykelstien og give din racer et unikt udseende. Du vil elske ikke ikke at skulle bekymre dig om hverken punkteringer eller dæktryk i fremtiden. Køb dit luftfrie racerdæk nu, og glem alt om pumpe og punkteringskit!

Yderligere information

Vægt 0.65 kg
Størrelse 30 × 30 × 15 cm
Dækstørrelse

, , ,

Farver på lager

Aqua (Blå), Lemon (Gul), Love (Pink), Melon (Grøn), Midnight (Sort), Mocha (Brun), Sahara (Sand), Vegas (Lilla), Vulcano (Rød)

3 anmeldelser af Tannus 100% punkterfrie cykeldæk til racercykler

 1. Vurderet 5 ud af 5

  Marc Højer

  Synes det er et rigtig godt produkt! De triller en hel del bedre end forventet og føles også sikrer på vejen. 5 stjerner 🙂

 2. Vurderet 4 ud af 5

  Carsten A. Andresen

  God idé med punkterfrit egenskab! Køreegenskaber er også gode til mit behov som er motionsbrug. Har dem i 28C på min Giant Contend

 3. Vurderet 5 ud af 5

  Kenneth T (verificeret ejer)

  Super lækkert dæk køre på, ruller godt bedre vibration dæmpning
  Er osse til at montere hvis man har mod på det, kvæver💪
  Det fedeste, ikke flere punkteringer 👍

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *