Tilbud

RACERCYKEL

DKK360.00 DKK349.00

Gode dæk til dig som har fart på!!

Har du en hurtig cykel, har vi det rigtige dæk til dig! Vores massive dæk til racercykler er specielt designet med fokus på lav rullemodstand og vægt. Komforten er der heller ikke gået på kompromis med til trods for den lave vægt på dækkene. Alt i alt giver vores dæk dig en behagelig og hurtig køreoplevelse. Og du kan selvfølgelig vælge imellem 12 fede farver, der med garanti kan give din racercykel et unikt og hurtigt look! Tag et skridt mod en punkter- og vedligholdelsesfri fremtid med et racedæk fra TannusDenmark.

Ryd
Varenummer (SKU): RC Varekategori:

Beskrivelse

Med racerdæk fra Tannus, vil du altid køre på et hurtigt og korrekt pumpet dæk, fuld af speed og komfort! Med en konstant hårdhed på omkring de 10o PSI (6,89 bar), afhængigt af dækstørrelse, vil din racercykel altid stå køreklar. Teknologien bag dækket og det nyudviklede Aither-materiale, giver dig en lav rullemodstand, og muliggør en høj hastighed på ruten, vel og mærke uden punkteringer. Racerdæk fra Tannus er sikkerhedstestet og godkendt af tyske TÜV. Dækket fås mange fede farver, så du kan helt sikkert finde en der vil matche din cykel. Med farverne, kan du skille dig ud på cykelstien og give din racer et unikt udseende. Du vil elske ikke ikke at skulle bekymre dig om hverken punkteringer eller dæktryk i fremtiden. Køb dit luftfrie racerdæk nu, og smid pumpe og lappegrej til skrot!

Yderligere information

Vægt 0.65 kg
Størrelse 30 × 30 × 15 cm
Dækstørrelse

,

Farve

Aqua (Blå), Carrot (Orange), City (Grå), Cotton (Hvid), Lemon (Gul), Love (Pink), Melon (Grøn), Midnight (Sort), Mocha (Brun), Sahara (Sand), Vegas (Lilla), Vulcano (Rød)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “RACERCYKEL”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

FAQ

Dæk fra TannusDenmark vil føles som et almindeligt korrekt pumpet cykeldæk, hver morgen! Komforten emitterer almindelige gummidæk og langt de fleste kan ikke mærke forskel.

Nej til begge! Massive cykeldæk har desværre et ry for at være både hårde og tunge grundet tidligere produkter på markedet. En af TannusDenmarks største opgaver er at modbevise disse påstande. Teknologien bag vores produkter har sikret lav vægt og fuld komfort.

Vægten på vores dæk er ofte lavere end et tilsvarende almindeligt gummidæk. Eksempelvis vejer vores 700 x 23c dæk kun 370g! Hårdheden af de massive cykeldæk efterligner et korrekt pumpede gummidæks hårdhed. Alt efter hvilken type dæk der køres på, vil hårdheden være forskellig. På vores 700 x 23c dæk som er til race og hurtige citybikes, svarer dæktrykket til 100 PSI eller 6,9 Bar.

Afhængigt af rytter og kørestil har vores luftfrie dæk en holdbarhed på ca. 9.000 kilometer. Cykler du eksempelvis i gennemsnit 4 kilometer om dagen som mange gør, svare de 9.000 km til en levetid på 6 år!!, hvilket ofte er længere end din cykels levetid.

Medmindre du bliver træt af din farve, vil der absolut ikke være nogen grund til at skifte vores dæk når de først er taget på. Skulle du alligevel ønske at tage de massive dæk af, er det anbefalet at du opsøger en forhandler af dækket. Alternativt kan du step for step følge afmonteringsvideoen

Vores dæk opfører sig som dit normale cykeldæk i alle forhold. Tror du ikke på os? Se dokumentet for gennemgang af testen vores dæk har undergået. Se vores andre certificeringer

Vores dæk er opbygget af et materiale kaldet Aither. Det er en sammensætning af polymer plast der giver dækket dets unikke egenskaber. Materialet er faktisk det som dine såler på løbeskoen er lavet af. Til cykeldækket er materialet selvfølgelig modificeret så hårdheden og egenskaberne emittere et almindeligt cykeldæk! Læs mere om Aither her

Dæk fra TannusDenmark kan modstå en vægt på 150 kg. (75 kg. For hvert dæk)

Vores dæk er målt til at være ca. 1 km/t langsommere end de hurtigste dæk på markedet. Selvom der er en minimalt større gnidningsmodstand, vil det ikke være noget at bekymre sig om medmindre du er hardcore konkurrence rytter. Er du motionscyklist og hverdagscyklist vil du med garanti ikke kunne mærke forskel!