100% punkterfrie cykeldæk til Mountain-bike

DKK399.00

Dette brede dæk med mønster er det mest moderne solide dæk i verden. Den perfekte hårdhed svarende til 60 PSI eller 4,14 Bar, er sammen med dækkets mønster med til at give et utroligt godt vejgreb og en dejlig komfort. Rullemodstanden er grundet den nyeste teknologi reduceret til et absolut minimum. Alt i alt det perfekte solide og vedligeholdelsesfri dæk til din MTB. Perfekt til både vej, grus og stier! Glem irriterende punkteringer og vedligeholdelse, nyd en uforstyrret cykeltur!

Husk at tjekke at du bestiller den rigtige dækstørrelse til din fælg. Læs denne side inden bestilling: Find din dækstørrelse

Ryd
Varenummer (SKU): MB Varekategori: Tags: , ,

Beskrivelse

Tannus har selvfølgelig også brede dæk med groft mønster til dig og din MTB. Vi plejer at sige, at vores MTB dæk er det mest holdbare i verden! Den perfekte hårdhed svarende til 60 PSI eller 4,14 Bar, er sammen med dækkets mønster med til at give et utroligt godt greb til vejen, stien, gruset eller hvad end du kører på. Dækket har desuden en utrolig dejlig komfort, hvilket gør det perfekt til dig der bruger MTB til hverdag. Rullemodstanden er grundet den nyeste teknologi reduceret til et absolut minimum. Alt i alt det perfekte  dæk til din MTB´en der bare skal virke! Perfekt til både vej, grus og stier! Skal du i skov og kunne trykjustere, kan vi anbefale Tannus Armour. Glem irriterende punkteringer og vedligeholdelse, nyd en uforstyrret cykeltur i både by og natur!

Yderligere information

Vægt 0.9 kg
Størrelse 30 × 30 × 15 cm
Dækstørrelse

,

Farver på lager

Aqua (Blå), Lemon (Gul), Melon (Grøn), Midnight (Sort), Vegas (Lilla), Vulcano (Rød)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “100% punkterfrie cykeldæk til Mountain-bike”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *