100% punkterfrie cykeldæk til Lad, Folde og Børnecykler

DKK399.00

Hvad end du kigger efter af dæk til din ladcykel, foldecykel, BMX eller Børnecykel, har vi det rigtige dæk til dig i den rigtige farve! Vores dæk er sikkerhedstestet på alle parametre og vil med garanti kunne fragte dig sikkert og nemt fra A til B uden forsinkelser og flade cykeldæk. Med hjælp fra TannusDenmark vil du aldrig skulle bekymre dig om dæktryk eller punkteringer igen, og samtidigt vil din cykel kunne se skide godt med det store udvalg af farver.

Husk at tjekke at du bestiller den rigtige dækstørrelse til din fælg. Læs denne side inden bestilling: Find din dækstørrelse

Ryd
Varenummer (SKU): LFB Varekategori: Tags: , ,

Beskrivelse

Mangler du nye dæk til din ladcykel, foldecykel, BMX eller Børnecykel, og er du super træt af punkteringer? Vi har det rigtige dæk, i den rigtige farve! Med Tannusdæk på din cykel glemmer du alt om punkteringer og vedligeholdelse. Vores luftfrie cykeldæk, har gennemgået flere sikkerhedstest, og vil med garanti kunne fragte dig sikkert og problemfrit fra A til B uden forsinkelser og flade cykeldæk. Med hjælp fra TannusDenmark vil du aldrig skulle bekymre dig om dæktryk eller punkteringer igen, og samtidigt vil dig og din cykel se skide godt ud, med det store udvalg af farver. Holdbarheden i dækket svarer til ca. 9000 km. hvilket for normale cyklister er 4-6 års brug! Komforten er i top og dækket giver gode fjedrende egenskaber til cyklen. Hårdheden i dækket varierer afhængigt af størrelse mellem 5,5 og 6,9 bar.

Yderligere information

Vægt 0.5 kg
Dækstørrelse

, , , , , , , , ,

Farver på lager

Aqua (Blå), Lemon (Gul), Melon (Grøn), Midnight (Sort), Vegas (Lilla), Vulcano (Rød)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “100% punkterfrie cykeldæk til Lad, Folde og Børnecykler”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *