100% punkterfrie cykeldæk til Elcykler

DKK399.00

Med luftfrie dæk til elcyklen, vil du fremover ikke skulle bekymre dig om punkteringer! Med en hårdhed på 80 til 95 PSI(5,51-6,55 Bar), vil du altid køre på et og hurtigt og korrekt pumpet dæk, der umuligt kan punktere. Samtidigt får du en super fin komfort, og en gennemtestet sikkerhed i dækket. Teknologien bag dækket giver dig en lav rullemodstand, og muliggør en høj hastighed på ruten til trods for at dækket er luftfrit og uden slange. Udover de 100% punkterfrie egenskaber, holder dækket også til ca. 9000 km. kørsel. Det omtrent dobbelt så langt som et almindeligt dæk, og svare til 4-5 års kørsel for den gennemsnitlige cyklist.
De forskellige nedenstående størrelser kommer med forskelligt og passende dækmønster. Dækket fås i hele 12 farver og du vil helt sikkert kunne finde én der matcher din cykel. Med vores farver, kan du skille dig ud på cykelstien og give din cykel et unikt udtryk. Sikkerheden og kvaliteten er top, og du vil elske ikke ikke at skulle bekymre dig om hverken punkteringer eller vedligeholdelse i fremtiden. Køb dit nye massive cykeldæk nu!

Husk at tjekke at du bestiller den rigtige dækstørrelse til din fælg. Læs denne side inden bestilling: Find din dækstørrelse

Ryd
Varenummer (SKU): EC Varekategori:

Yderligere information

Dækstørrelse

,

Farver på lager

Aqua (Blå), Lemon (Gul), Melon (Grøn), Midnight (Sort), Vegas (Lilla), Vulcano (Rød)