100% punkterfrie cykeldæk til Elcykler

DKK360.00

Med Tannus dæk til elcykler, vil du fremover ikke bekymrer dig om punkteringer! Med en hårdhed på 80 til 95 PSI (5,51-6,55 Bar) afhængigt af dækstørrelse, vil du altid kører på et og hurtigt og korrekt pumpet dæk, der umuligt kan punktere. Samtidigt får du en super fin komfort, og en gennemtestet sikkerhed i dækket. Teknologien bag dækket giver dig en lav rullemodstand, og muliggør en høj hastighed på ruten til trods for at dækket er massivt. De forskellige størrelser kommer med forskelligt og passende dækmønster. Dækket fås i hele 12 farver og du vil helt sikkert kunne finde én der matcher din cykel. Med vores farver, kan du skille dig ud på cykelstien. Sikkerheden og kvaliteten er top, og du vil elske ikke ikke at skulle bekymre dig om hverken punkteringer eller vedligeholdelse i fremtiden. Køb dit nye massive cykeldæk nu!

Husk at tjekke at du bestiller den rigtige dækstørrelse til din fælg. Læs denne side inden bestilling: Find din dækstørrelse

Ryd
Varenummer (SKU): EC Varekategori:

Yderligere information

Farve

Aqua (Blå), Carrot (Orange), City (Grå), Cotton (Hvid), Lemon (Gul), Love (Pink), Melon (Grøn), Midnight (Sort), Mocha (Brun), Sahara (Sand), Vegas (Lilla), Vulcano (Rød)

Dækstørrelse

, , , ,