Tannus 100% punkterfrie cykeldæk til citybike

Bedømt som 5.00 ud af 5 baseret på 2 kundebedømmelser
(2 kundeanmeldelser)

DKK399.00

Det mest pålidelig cykeldæk på markedet. Med vores dæk vil du aldrig opleve en punktering på vej til det vigtige møde,  flade dæk på søndagsturen med kæresten, eller komme for sent i skole pga. et glasskår! Dæktrykket er altid optimalt og konstant, om du så kører på søm til hverdag.

Husk at tjekke at du bestiller den rigtige dækstørrelse til din fælg. Læs denne side inden bestilling: Find din dækstørrelse

Ryd
Varenummer (SKU): CB Varekategori:

Beskrivelse

Med disse luftfrie cykeldæk vil du aldrig skulle bekymre dig om punkteringer og halvflade dæk igen! Samtidig giver dækkene en rigtig fin komfort og høj sikkerhed, som er vigtig for hverdagscyklisten. En hårdhed på 80 til 95 PSI (5,51-6,55 Bar) afhængigt af dækstørrelse, sikrer at du altid kører på et hurtigt og korrekt pumpet cykeldæk. Teknologien bag dækket giver dig en lav rullemodstand, og muliggør en høj hastighed på ruten. Udover de 100% punkterfrie egenskaber, holder dækket også til ca. 9000 km. kørsel. Det er dobbelt længde af et alm. cykeldæk, og svarer til omtrent 5 års kørsel hvis du cykler 5 km. om dagen. Du gør desuden også miljøet en lille tjeneste uden alle de kasserede cykeldæk og slanger. Dækket fås med forskelligt dækmønster afhængigt af størrelse. Ens for alle dækstørrelser er at de 100% sikkerhedstestet. Desuden kan du vælge imellem en masse fede farver og vil helt sikkert kunne finde én der matcher din cykel. Med vores farver, kan du skille dig ud på stien og give dig selv og din cykel et unikt udtryk. Du vil elske ikke at skulle bekymre dig om hverken punkteringer eller vedligeholdelse i fremtiden. Køb dit nye massive cykeldæk nu!

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Dækstørrelse

, , ,

Farver på lager

Aqua (Blå), Lemon (Gul), Melon (Grøn), Midnight (Sort), Mocha (Brun), Vegas (Lilla), Vulcano (Rød)

2 anmeldelser af Tannus 100% punkterfrie cykeldæk til citybike

  1. Vurderet 5 ud af 5

    Mathias

    Fantastisk produkt til hverdagscyklen. Har dem også på min racer, og der fungere de også rigtig fint 🙂

  2. Vurderet 5 ud af 5

    Morten Prins

    Dækkene har til fulde levet op til mine forventninger, og jeg står nu i begreb med at bestille flere til mine andre cykler. Monteringen var mindre end halvt så svær, som jeg havde forventet efter at have læst om, at nogle fandt den bøvlet. Det er den ikke. Nu har min transportcykel, som kører minimum 25 km. om dagen, Tannus-dæk. Det skal sommerhuscyklerne selvfølgelig også have 🙂 Aldrig mere flade dæk om foråret!

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *