Tilbud

Tannus 100% punkterfrie cykeldæk til citybike

Bedømt som 5.00 ud af 5 baseret på 1 kundebedømmelse
(1 kundeanmeldelse)

DKK360.00 DKK349.00

Det mest pålidelig cykeldæk på markedet. Med vores dæk vil du aldrig opleve en punktering på vej til det vigtige møde,  flade dæk på søndagsturen med kæresten, eller komme for sent i skole pga. et glasskår! Dæktrykket er altid optimalt og konstant, om du så kører på søm til hverdag.

Husk at tjekke at du bestiller den rigtige dækstørrelse til din fælg. Læs denne side inden bestilling: Find din dækstørrelse

Ryd
Varenummer (SKU): CB Varekategori:

Beskrivelse

Med en hårdhed på 80 til 95 PSI (5,51-6,55 Bar) afhængigt af dækstørrelse, vil du kører på et og hurtigt og korrekt pumpet dæk. Samtidigt får du en rigtig god komfort, som ofte er vigtigt for hverdagscyklister. Teknologien bag dækket giver dig en lav rullemodstand, og muliggør en høj hastighed på ruten. 700x28C fås med ét mønster og 700x32C og 700x40C med et andet større mønster (se billeder). Dækket fås i hele 12 farver og du vil helt sikkert kunne finde én der matcher din cykel. Med vores farver, kan du skille dig ud på cykelstien. Sikkerheden og kvaliteten er også i top, og du vil elske ikke ikke at skulle bekymre dig om hverken punkteringer eller vedligeholdelse i fremtiden. Køb dit nye massive cykeldæk nu!

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A

1 anmeldelse af Tannus 100% punkterfrie cykeldæk til citybike

  1. Vurderet 5 ud af 5

    Mathias

    Fantastisk produkt til hverdagscyklen. Har dem også på min racer, og der fungere de også rigtig fint 🙂

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *