Gode dæk, til dig som har fart på

Har du en hurtig cykel har vi det rigtige dæk til dig! Vores massive dæk til racercykler er specielt designed med øje for lav rullemodstand og lav vægt. Diverse test fortæller at der i topfart mistes 1-2% pga. den minimalt højere rullemodstand. Medmindre du ligger og kører den samme rute på tid, vil du aldrig kunne opleve forskellen!

Komforten er der ikke gået på kompromis med til trods for den lave vægt på 370 gram. Alt i alt giver vores dæk dig en behagelig og hurtig kørsel, uden bekymringer om en punktering.

Og du kan selvfølgelig vælge imellem 12 fede farver der med garanti kan give din racercykel et unikt og hurtigt look! Tag et skridt mod en punkter- og vedligholdelsesfri fremtid, med et racedæk fra TannusDenmark.

Fordele ved dækket

Ingen luft, ingen punkteringer

Vores Tannus cykeldæk bekymrer sig ikke om glasskår, flintesten, metalgenstande eller hvad vejen ellers kan smide efter dine racerdæk.

Let montering

Der er ingen grund til at skulle skifte fælge. Med patentteknologien locking pin, kan du montere dit nye Tannus luftfrie dæk direkte på din racercykel.

Vedligeholdelsesfri

Da vores dæk er massive og ikke indeholder noget luft, kan du roligt lade din pumpe, ekstraslange og dit lappegrej blive hjemme i garagen.

Har du cyklen har vi farven!

Er du også ved at være træt af de kedelige sorte standarddæk? Det er ofte annonymt og ligegyldigt. Hvorfor ikke få dig et par dæk der matcher cyklen og fuldender designet?

Lav rulle modstand, høj komfort

Med vores dæk til din racer, får du et 100% punkterfrit dæk, med en utroligt lav vægt. Med de 370 gram, farveudvalg så du med garanti kan finde en farve der vil give passe dig og din cykel, og give den et både smukt og unikt udseende.

Find din størrelse

Vi forhandler dæk til racercykel i 2 størrelser og 12 farver. Finder du ikke din størrelse i tabellen, så stik os en mail. Måske vi kan finde en løsning!

Vores kunder er glade

Kevin T Fra Trustpilot

Tannus dæk er verdens bedste cykeldæk

Tannus dæk er verdens bedste cykeldæk. Du kan under ingen omstændigheder NOGENSINDE punktere; der er nemlig ikke luft i dækkene. De er massive!

Jeg kører over glasskår med vilje bare fordi jeg kan! Man føler sig bare som konge på cykelstien. Du har ikke brug for nogen som helst vedligeholdelse med disse dæk. Du kører bare derudad uden bekymring for at punktere.

Læs mere
Hans-Erik Fra Facebook

Spar lappegrej, spar pumpe

Spar lappegrej, spar pumpe – til alle familiens cykler. Spar tid. Ikke noget med at lappe teenagerens eller ungernes cykel mere ud over mors og fars..

Og cyklen ser ny og frisk ud med farvede dæk. Dækkene føles virkelig gode at køre på i al slags vejr. Jeg kan kun anbefale dem højt, og kan slet ikke se, hvorfor alle cyklister ikke skulle vælge dem…

Ingen slange, ingen punktering

Køb dit dæk