Innovation i højsæde

TannusDenmark er Danmarks eneste distributør og forhandler af 100% punkterfrie cykeldæk, og har dermed et ansvar for at få oplyst hele Danmarks befolkning om det nye og innovative alternativ til de kedelige ”punkterbare” cykeldæk.

Vi er i TannusDenmark overbevist om, at vores massive og luftfrie cykeldæk vil hjælpe danskerne på vej mod et bedre og nemmere cykelliv. TannusDenmark har været på markedet siden december 2018. Med placering midt i Danmark og med samarbejdspartnere både nationalt og internationalt vil

TannusDenmark afhjælpe danskerne med et af landets største hverdagsproblemer, punkteringer. Vores cykeldæk løser ikke blot et af landets største hverdagsproblemer, men levere også et unikt design til din cykel, med mulighed for hele 12 farver. Dette skaber grundlag for at give din cykel et unikt præg og design som vender hoveder på cykelstien.

De luftfrie dæk fra Tannus bliver solgt i det meste af verdenen, herunder i Tyskland, England, USA, Polen, Holland og Spanien.

Har du spørgsmål, forslag eller en idé om muligt samarbejde, kontakt os med det samme!

Mission

At give alle danske cyklister og cykelentusiaster muligheden for at vælge en alternativ løsning til det traditionelle slange og gummidæk, både online og i fysiske butikker landet over.

Vision

Danmark står over for et stort cykeldilemma. Vi elsker at cykle, men hader vedligeholdelse og punktering. TannusDenmark har gjort det til en vision, at afhjælpe den danske befolkning med dette dilemma. Vi vil hjælpe Danmark mod en bedre og nemmere cykelfremtid, med formålene: Flere cyklister! Bedre miljø! Større sundhed blandt befolkningen!

Kontakt os

Ring til os mellem 15.00-18.00 på: +45 41 57 91 63

Skriv til os via mail: Kontakt@tannusdenmark.dk, eller benyt nedenstående formular.

Vi svarer normalt inden for 24 timer efter henvendelse, i travle perioder kan der forventes længere svartid.