Ingen punkteringer – Kun fordele

Med TannusDenmark´s collection af MTB dæk, vil du aldrig igen skulle bøvle med punkteringer, vedligeholdelse og reservedæk. Det giver dig en bekymrings- og problemfri cykeltur, med fokus på motion og naturen istedet for flade dæk og manglende lappegrej!

Vi har skåret alle de irreterende ting ved cykling væk, og fremhævet komfort, sikkerhed og holdbarhed. Dit MTB dæk vil aldrig svigte dig aldrig!

MTB dæk fra Tannus, går som værende de mest holdbare dæk i verdenen. De fungere under alle forhold og opretholder komforten, sikkerheden og udseendet længere end alle andre MTB dæk på markedet. Tøv ikke, køb dine dæk idag!

Fordele ved det nye MTB dæk

Ingen luft, ingen punkteringer

Vores Tannus cykeldæk bekymrer sig ikke om glasskår, flintesten, metalgenstande eller hvad vejen ellers kan smide efter dine cykeldæk.

Let montering

Der er ingen grund til at skulle skifte fælge. Med patentteknologien locking pin, kan du montere dit nye Tannus luftfrie dæk direkte på fælgen.

Vedligeholdelsesfri

Da vores dæk er massive og ikke indeholder noget luft, kan du roligt sælge din pumpe, ekstraslange og lappegrej.

Har du cyklen har vi farven!

Er du også ved at være en smule træt af de kedelige sorte standarddæk? Det er ofte for anonymt og kedeligt. Hvorfor ikke få dig et par dæk der matcher cyklen og fuldender designet? Med Tannus får du muligheden for at vælge imellem hele 12 farver.

Et bredt farveudvalg

Med vores dæk til MTB, får du et bredt farveudvalg så du med garanti kan finde en farve der vil give passe dig og din cykel, og give den et både smukt og unikt udseende.

Find dit MTB dæk

Vi forhandler MTB dæk i flere størrelser. Finder du ikke din størrelse, så stik os en mail. Mon ikke vi kan finde en løsning! Se tabellen over størrelser

Vores kunder er glade

Kevin T Fra Trustpilot

Tannus dæk er verdens bedste cykeldæk

Tannus dæk er verdens bedste cykeldæk. Du kan under ingen omstændigheder NOGENSINDE punktere; der er nemlig ikke luft i dækkene. De er massive!

Jeg kører over glasskår med vilje bare fordi jeg kan! Man føler sig bare som konge på cykelstien. Du har ikke brug for nogen som helst vedligeholdelse med disse dæk. Du kører bare derudad uden bekymring for at punktere.

Læs mere
Hans-Erik Fra Facebook

Spar lappegrej, spar pumpe

Spar lappegrej, spar pumpe – til alle familiens cykler. Spar tid. Ikke noget med at lappe teenagerens eller ungernes cykel mere ud over mors og fars..

Og cyklen ser ny og frisk ud med farvede dæk. Dækkene føles virkelig gode at køre på i al slags vejr. Jeg kan kun anbefale dem højt, og kan slet ikke se, hvorfor alle cyklister ikke skulle vælge dem…

Ingen slange, ingen punktering

Køb dit dæk