Glem punkteringer og vedligeholdelse

Med TannusDenmark’s collection af massive dæk, vil du aldrig igen skulle bøvle med punkteringer, vedligeholdelse og reservedæk. Vi har skåret alle de irreterende ting ved cykling væk, og fremhævet komfort, sikkerhed og holdbarhed. Dit Tannus dæk svigter dig aldrig!

Dæk fra TannusDenmark er de mest holdbare dæk i verdenen. De fungerer under alle vejrforhold samt underlag og opretholder det gode udseende, komforten og sikkerheden længere end alle andre dæk på markedet.

Der er ikke noget værre end at punktere og flade dæk, så hvorfor løbe risikoen? Om det er til ladcyklen, børne eller foldecyklen, vi har det hele! Tøv ikke, køb dine dæk idag!

Fordele ved dækket

Ingen luft, ingen punkteringer

Vores Tannus cykeldæk bekymrer sig ikke om glasskår, flintesten, metalgenstande eller hvad vejen ellers kan smide efter dine cykeldæk.

Let montering

Der er ingen grund til at skulle skifte fælge. Med patentteknologien locking pin, kan du montere dit nye Tannus luftfrie dæk direkte på fælgen.

Vedligeholdelsesfri

Da vores dæk er massive og ikke indeholder noget luft, kan du roligt sælge din pumpe, ekstraslange og lappegrej.

Har du cyklen har vi farven!

Er du også ved at være træt af de kedelige sorte standarddæk? Det er ofte annonymt og ligegyldigt. Hvorfor ikke få dig et par dæk der matcher cyklen og fuldender designet?

Komfort og design i verdensklasse

Med Tannusdæk, får du et helt unikt farveudvalg og en fantastisk komfort. Du skiller dig ud på cykelstien, samtidigt med du nyder dine altid komfortable og køreklare cykeldæk, hvis egenskaber giver dig fuld køreglæde!.

Find dækstørrelse

Vi forhandler dæk til cykel i alle farver og størrelser. Finder du ikke din størrelse i tabellen, så stik os en mail eller et kald. Måske vi kan finde en løsning!

Vores kunder er glade

Kevin T Fra Trustpilot

Tannus dæk er verdens bedste cykeldæk

Tannus dæk er verdens bedste cykeldæk. Du kan under ingen omstændigheder NOGENSINDE punktere; der er nemlig ikke luft i dækkene. De er massive!

Jeg kører over glasskår med vilje bare fordi jeg kan! Man føler sig bare som konge på cykelstien. Du har ikke brug for nogen som helst vedligeholdelse med disse dæk. Du kører bare derudad uden bekymring for at punktere.

Læs mere
Hans-Erik Fra Facebook

Spar lappegrej, spar pumpe

Spar lappegrej, spar pumpe – til alle familiens cykler. Spar tid. Ikke noget med at lappe teenagerens eller ungernes cykel mere ud over mors og fars..

Og cyklen ser ny og frisk ud med farvede dæk. Dækkene føles virkelig gode at køre på i al slags vejr. Jeg kan kun anbefale dem højt, og kan slet ikke se, hvorfor alle cyklister ikke skulle vælge dem…

Ingen slange, ingen punktering

Køb dit dæk