Glem punkteringer og vedligeholdelse

Vores nye kørestolsdæk har samme unikke teknologi og materialesammensætning som vores cykeldæk. Materialet kaldes Aither og sikrer god komfort, lang holdbarhed, høj sikkerhed og selvfølgelig garanti for 0 punkteringer og halvflade dæk! Dækket smitter ikke af på underlaget og det er super nemt at montere. Når det først er monteret, skal du aldrig bekymre dig om dine dæk igen!

Aither materialet fra Tannus er et patenteret materiale der sikrer, at dækkene yder rigtig god komfort, lang levetid, høj sikkerhed og selvfølgelig garanti for 0-punkteringer. Der er ikke noget værre end at punktere og flade dæk, så hvorfor løbe risikoen?

Fordele ved kørestolsdækket

Ingen luft, ingen punkteringer

Vores Tannusdæk bekymrer sig ikke om glasskår, flintesten, metalgenstande eller hvad du ellers møder på din vej.

Let montering

Der er ingen grund til at skulle skifte fælge. Med patentteknologien locking pin, kan du montere dit nye Tannus-kørestolsdæk direkte på fælgen. Se vores monteringsvideo og opdag hvor nemt det er

100% Vedligeholdelsesfri

Da vores dæk er massive og ikke indeholder noget luft, kan du roligt sælge din pumpe, ekstraslange og lappegrej.

Har du stolen, har vi dækket!

Er du også ved at være træt punkteringer og vedligeholdelse af dæktryk? Hvorfor ikke få dig et sæt dæk der umuligt kan punktere, nemt at montere og har rigtig gode køreegeneskaber?

Komfort og sikkerhed verdensklasse

Med Tannus-kørestolsdæk, får du et helt unikke egenskaber og en fantastisk komfort. Din stol vil altid stå køreklar, og den gode komfort giver fuld køreglæde! Dækmaterialet giver rigtig godt greb til underlaget så du ikke skal være bekymret for at dækkene skrider på bakker eller glatte underlag.

Specifikationer

Vægten på kørestolsdækket er ca. 400-450 gram, afhængigt af størrelse. Aither materialet som dækkene er lavet af, er et meget let materiale og dækket vil derfor ikke føles tungt, til trods for at det er massivt. Ligesom vores cykeldæk, er holdbarheden på vores kørestolsdæk utrolig lang. Ca. 2,5 gange længere end en alm. dæk og slange løsning! Du kan se hvilke størrelser vi forhandler under købssiden. Du kan se hvilke andre dækstørrelser vi forhandler i tabellen, og finder du ikke din ønskede størrelse, så stik os en mail eller et kald. Måske vi kan finde en løsning!

Ingen slanger, ingen punkteringer

Køb dit dæk