Betaling
TannusDenmark modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron og Mastercard. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes fra TannusDenmark.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er alle inklusiv moms.

TannusDenmark bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering
TannusDenmark afsender samme dag på alle hverdage, med ordre indgået inden kl. 15.00. Leveringstid 1-3 hverdage

Vi leverer som standard pakker med GLS og DAO til pakkeshop. Kunder har også mulighed for omkostningsfrit at afhente deres bestilling efter aftale med vores kontor i Odense. Se ”Kontakt Os” for kontaktinformationer og adresse

Fragtpriser
TannusDenmark afsender til hele Danmark med en standard fragtpris på 45,- DKK. Ved forsendelser til udlandet må der forventes en højere og korrigeret fragtpris.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening eller anvendelse af produktet/ydelsen.

TannusDenmark vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering rettes henvendelse og reklamationer sendes til:

TannusDenmark ApS
Seebladsgade 1
5000 Odense C

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion
Hvis der er aftalt eller ønskes refusion, så bedes I udfylde og følge vores formular under fanen ”Returnering”, som findes nederst på www.TannusDenmark.dk

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde, og kan gøres ved brug af vores returformular der findes nederst på hjemmesiden.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Fortrydelse skal oplyses pr. mail på kontakt@tannusdenmark.dk eller på tlf. til 41 57 91 63. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret, hvorefter du kan benytte vores standard fortrydelsesformular til returnering. Findes under fanen ”Returnering” nederst på hjemmesiden. 

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end forsøgt monteret.

Hvis varen er afprøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man normalt kan i en hvilken som helst fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til: kontakt@tannusdenmark.dk