Vi har tolv fede farver at vælge imellem

Louise elsker opmærksomheden når hun cykler. Med hendes dæk Vegas, vender hun hoveder på gaden.

Vegas

Der er cafeer over alt i København, og du vil sikkert støde ind i Frank på en af dem. Han elsker kaffe så meget, at han har anskaffet sig mocha farvet dæk fra Tannus.

Mocha

Michael er en sand natteravn, da han ofte tager nattevagten på sit job. Til og fra arbejde kører han med Midnight Black dæk fra Tannus, da intet på den mørke sti skal kunne forsinke ham til og fra sit job.

Midnight

Når solen i Danmark endelig titter frem, kommer Emma til syne på hendes cykel. Hun elsker at cykle rundt på landevejen med sine Lemon farvede Tannusdæk. På cyklen føler hun sig i et med solen og vejret!

Lemon

Mathias elsker at cykle men hader at punktere, hvilket ofte skete for ham. Lige siden han valgte det luftfrie dæk fra Tannus har han aldrig haft de problemer igen, og han kan nu nyde cykelture ved stranden på sine blå aquamarine farvede dæk

Aquamarine

At være med på moden er ikke altid nemt, men David har fundet det rette gear. Han cykler Aarhus tynd på sin moderigtige cykel med city-grå dæk på fixien.

City

Chris vidste lige hvilken farve han skulle vælge til sin citybike for at blive genkendt blandt sine medcyklister. Chris valgte den intense Volcano der matchede hans cykel og kørestil!

Volcano

Line havde et ønske om en dag at cykle Europa rundt på sin tourcykel, men frygten for punkteringer og dækskift holdt hende tilbage. Med sine nye Sahara farvet dæk fra Tannus, planlægger hun en verdenstur!

Sahara

Anita og Katie, som begge elsker deres lyserøde cykeldæk fra Tannus, følges altid ad til fester og sene arrangementer på campus, hvor deres Love farvede dæk ved ankomst imponerer og vækker smil hos beskuerne.

Love

Tasha er helt vild med sine Cotton dæk fra Tannus. Hun kan nu udforske den store (h)vide verden uden bekymringer om punktering eller dæktryk.

Cotton

Tristan som elsker fart og fitness har gjort den bedste investering længe. Med sine nye luftfrie dæk fra Tannus, kan han bruge alle sine kræfter i styrkerummet fremfor på lapning af dæk i cykelkælderen

Carrot

Bjarne er ikke bleg for at vise sine nye Tannus dæk frem. Med de melonfarvede dæk på sin citybike, bliver vennerne grønne af misundelse!

Melon