Glem punkteringer. Glem vedligeholdelse. Nyd turen!

Hvorfor udfordre skæbnen og risikere punkteringer? Med TannusDenmark´s massive cykeldæk, vil du aldrig igen skulle bøvle med punkteringer, vedligeholdelse, reservedæk og cykelpumper.

Med vores dæk på cyklen, fjerner du alle dækproblemer og sikrer god komfort, smukt design og korrekt dæktryk hele året! Dit Tannus dæk svigter dig aldrig! Svigt ikke dig selv og din cykel, køb idag.

Fordele ved Tannus cykeldæk

Tannus 100% punkterfrie cykeldæk
Ingen luft, ingen punkteringer

Vores Tannus cykeldæk bekymrer sig ikke om glasskår, flintesten, metalgenstande eller hvad vejen ellers kan smide efter dine cykeldæk.

Tannus Cykeldæk
Let montering

Der er ingen grund til at skulle skifte fælge. Med patentteknologien locking pin, kan du montere dit nye Tannus luftfrie dæk direkte på fælgen.

Lilla farvede cykeldæk
Vedligeholdelsesfri

Da vores dæk er massive og ikke indeholder noget luft, kan du roligt sælge din pumpe, ekstraslange og lappegrej.

Har du cyklen, har vi det rigtige cykeldæk i den rigtige farve!

Er du også ved at være træt af de kedelige sorte standarddæk? Det er ofte annonymt og ligegyldigt. Hvorfor ikke få dig et par dæk der matcher cyklen og fuldender designet?

Gule cykeldæk

Fuld komfort

Med vores dæk til Citybike, får du verdens mest pålidelige cykeldæk, og de er samtidigt fantastiske at trille på! Hårdheden i dækket er optimeret med øje for både komfort og rullemodstand, så du altid vil køre med det optimale dæktryk.

Find din størrelse cykeldæk

Vi forhandler dæk til citybike i 5 størrelser og 12 farver. Finder du ikke din størrelse i tabellen, så stik os en mail. Måske vi kan finde en løsning!

røde cykeldæk til citybike

Vores kunder er glade

Kevin T Fra Trustpilot

Tannus dæk er verdens bedste cykeldæk

Tannus dæk er verdens bedste cykeldæk. Du kan under ingen omstændigheder NOGENSINDE punktere; der er nemlig ikke luft i dækkene. De er massive!

Jeg kører over glasskår med vilje bare fordi jeg kan! Man føler sig bare som konge på cykelstien. Du har ikke brug for nogen som helst vedligeholdelse med disse dæk. Du kører bare derudad uden bekymring for at punktere.

Læs mere
Hans-Erik Fra Facebook

Spar lappegrej, spar pumpe

Spar lappegrej, spar pumpe – til alle familiens cykler. Spar tid. Ikke noget med at lappe teenagerens eller ungernes cykel mere ud over mors og fars..

Og cyklen ser ny og frisk ud med farvede dæk. Dækkene føles virkelig gode at køre på i al slags vejr. Jeg kan kun anbefale dem højt, og kan slet ikke se, hvorfor alle cyklister ikke skulle vælge dem…

Tannus cykeldæk til citybike

Ingen slange, ingen punktering

Køb dit dæk