Hvad siger eksperterne?

Vil du se hvilke ryttere og atleter som Tannus sponsorere?? klik Her

Team-Kometa rytter “Perfekt dæk til motion og træning

Mathias Larsen har under coronatiden, testet vores luftfrie cykeldæk på hans træningscykel. Læs om hans oplevelser med de luftfrie racerdæk i anmeldelsen herunder:

Læs anmeldelse
Cykelstart.dk har gennemtestet Tannusdækket

Cykelstart.dk har lavet en beskrivende anmeldelse af vores luftfrie dæk til citybike. Anmeldelsen beskriver alt fra montering til kørsel, og er uafhængig af TannusDenmark

Læs anmeldelse
Team-Rynkeby-rytter om luftfrie racerdæk på turen til Paris

Kaptajn fra Team-Rynkeby Aalborg var træt af punkteringer på racercyklen. Han har nu prøvet tannusdæk af på turen til Paris. Læs om hans oplevelser her:

Læs anmeldelse

Hvad siger vores kunder?

Vil du se hvilke ryttere og atleter som Tannus sponsorere?? klik Her

Peter – Lærer

“Kommer jeg ikke til tiden, kan jeg heller ikke forvente at mine elever gør det. Med tannusdæk er morgenpunkteringer og forsinkelser er ikke længere et problem for mig!”

Zenia – Studerende

“De fungerer 100% for mig! Jeg er ikke skide god til reparationer, og skal derfor bare have en cykel der står klar. Desuden ser den også meget bedre ud med røde dæk”

Nick – Overlæge

“Med 4 børn og en travl hverdag, er mine evige bekymringer om punkteringer hos mig selv eller i børneflokken nu helt forsvundet”

Frederik – Key Account Manager

“Super skarpe dæk som pynter gevaldigt på min ellers lidt kedelige cykel. Jeg cykler ikke på job, men bruger cyklen til næsten alt andet hvorfor jeg er meget tilfreds med mine luftfrie dæk!”

Jacob – Ingeniør

“De kører super godt og føles som et alm. cykeldæk! Kan ikke forstå hvorfor alle ikke har tannusdæk på deres cykel. Også dejligt at man ikke skal tænke på at pumpe dækket længere”

Lene – Servicekoordinator

“Jeg cykler ikke så ofte, men når jeg er gør er det rigtigt fedt ikke at skulle pumpe dækkene! Jeg har desuden pink dæk på cyklen, som nu ser helt ny og unik ud!”